دمای مناسب یخچال برای انواع محصولات به شرح زیر می باشد :

18c- تا 22c- : مناسب برای مرغ ٬گوشت ٬ ماهی و میگو

18c- تا 20c- : مناسب برای بستنی ٬ کره ٬ پنیر پیتزا ٬ کنستانتره میوه و ذرت منجمد

0c تا 3c : مناسب برای خرما

1c تا 3c : مناسب برای  سبزیجات ٬ شوید ٬ جعفری و انگور

2c تا 3c : مناسب برای آلبالو

3c تا 5c : مناسب برای شکلات ٬ لبنیات روز (شیر ٬ دوغ ٬ ماست ٬ پنیر ) ٬ خیار ٬ روده و آلایشهای دامی

3c تا 6c : مناسب برای خربزه و هندوانه

4c تا 7c : مناسب برای کاهو و کلم